Press

Första sidan Om oss Frågor & svar Köpvillkor

Länkpartners

Perfekt i sommar!

Mjukt och skönt till hela familjen. Passa på att handla t-shirts och babykläder till sommaren eller varför inte en snusnäsduk till hunden eller ett fodral till din bärbara dator.

 

Varför lägga pengar på en massa plastpåsar när det funkar precis lika bra med en tygkasse som dessutom är väldigt mycket bättre med tanke på miljön.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi saknade verkligen originella och uttrycksfulla ekokläder och annat - med ett glatt budskap. Vi ville ha unika kläder som man inte hittar överallt – både till barn och vuxna. Hos Soft n' Chill har alla, oavsett storlek, möjlighet att välja mellan många roliga baströjor och accessoarer - med ekofeeling. Det ska vara enkelt att göra ett schysst klimatsvart val när man handlar kläder, tycker vi.

 

Vi svarar gärna på frågor. Kontakta oss på [email protected]

 

Ge oss feedback!

Vi blir glada om du hjälper oss att bli bättre! Skicka ett mejl till [email protected] och berätta vad du tycker kan bli bättre. Eller recensera oss här: detaljer/www.softnchill.se

 

Webbutiken drivs från en plattform levererad av Spreadshirt. Spreadshirt är ansvarig för de tekniska funktionerna i butiken och beställningsprocessen, men inte för innehållet i butiken.

 

Vid en beställning i denna webbutik ingår beställaren ett avtal endast med sprd.net AG och inte med ovannämnda butiksinnehavare. För beställningen gäller uteslutande sprd.net AG:s allmänna villkor.

 

Spreadshirt

sprd.net AG
Gießerstraße 27
DE 04229 Leipzig
Tyskland

Styrelse: Matthias Spieß, Tobias Schaugg, Philip Rooke
Styrelseordförande: Łukasz Gadowski

Momsregistreringsnummer: DE-813871494
Handelsregister: Amtsgericht Leipzig, HRB 22478

E-Mail: [email protected]
http://www.spreadshirt.se

 

 

Företagsinformation

Ansvarig för denna webbutik enligt pressrätten är:

Conny Nilsson

Brunnsvägen 23
26193 Saxtorp
Sverige

E-Mail: softnchill at live.se

Ovannämnda butiksinnehavares ansvar gäller särskilt för alla motiv som publicerats i denna butik och för butikens design.

 

Fri frakt på beställningar över 438 kr.

Kupongkod:

FREESHIPEU

Gäller till 31 de. 2011

 

Saknar du något motiv så är du välkommen att höra av dig. Vi är öppna för nya idéer och blir bara glada om det är något som vi skulle kunna ordna fram. Mejla oss din förfrågan på [email protected]

 

ERBJUDANDE!